Nos ezennel megnyitom a topikot. Olyan emberkéket várok ide, akik HAED, Kustom Krafts, Mystic Stitch, vagy egyéb kemény fába vágták a fejszéjüket, és úgy érzik segítene nekik egy kis támogatás olyan emberkéktől, akik hasonló cipőben járnak....
A szombati SAL (együtthímzés) hivatalos oldala: [link] Ide várjuk a hímzőket és munkáikat... Aki szeretne jelenkezni tőlem lehet kérni meghívót... Aki csak nézegetni szeretne, azt is várjuk szerettel (neki csak katt a linkre)
Gondoltam, hátha érdekel valakit, hogy a teszveszen lehet licitálni HAED-mintákra és az eladó azt írja, hogy bármilyen HAED-mintát fel tud tenni. Itt láttam: [link] [link]
Sziasztok! Segítséget szeretnék tőletek kérni. Teljesen elcsábultam ettől a képtől és megszeretném varrni, csak nem találom sehol a mintáját. Tudna ebben nekem valaki segíteni?? Előre is köszönöm Irma
Fóka Magdi ! Nagyon szép a kép amit varrsz. Én 20.-as aidára varrom az enyémet , de most épp pihentetem.
Köszi szépen ! De jó, egy kicsit felpezsdül itt az élet ! Megmutatod Te mit varrsz ? Meg vagy elégedve a 20-assal ? Gondolom arra 1 szállal készül a hímzésed.
ELégedett vagyok a 20 assal szépen fedi az 1 szálas DMC, csak sajnos abbahagytam , hogy az elkezdett munkáimat befejezzem.
Szerintem azért van itt nagy csend, mert hímzünk, hímzünk, de a HAED-ekkel igencsak leállt mostanában mindenki. Én is.
Szépet varrsz
Igen, teljesen igazad van. Nálam is az a gond, hogy mindig elcsábulok valami szépség felé és akkor a többi munkám pihenőre van ítélve. És így vagyok a haed képeimmel is. Most is pihennek és nem tudom, mikor fogom megint elővenni őket.
Fóka Magdi ! Nagyon szép a kép amit varrsz. Én 20.-as aidára varrom az enyémet , de most épp pihentetem.
Köszi szépen ! De jó, egy kicsit felpezsdül itt az élet ! Megmutatod Te mit varrsz ? Meg vagy elégedve a 20-assal ? Gondolom arra 1 szállal készül a hímzésed. Magdi
Miért nem volt jó hímezni a 25-ösre ? Remélem a Haedeket majd folytatod ! A cicással meddig jutottál, még csak tervben láttam. Azért a mostani kislányos-cicásod sem picike kép, elég lesz kihímezni ! Magdi
Ezer éve nem jártam erre, ennek oka, hogy mostanában pihennek a haed képeim. Nekem 2 db haed képe van megkezdve, az egyik 25-ös hímzővásznon, a másik 18-as aidán van. Szerintem jó mind a 2 anyag, bár a 25-ösre nem szeretek bökködni. De ízlések és pofonok.
Sziasztok ! Nagy nehezen be tudtam lépni Ide már régóta nem írtam.
Szeretnék tőletek tanácsot kérni ! Mi a tapasztalatotok, milyen vászonra a legjobb hímezni Haed-et 1 szállal ? Én eredetileg a skorpiósat 27-es krém színű Linda vászonra kezdtem. Mivel sok a fekete háttér a képen, így még az elején váltottam az aidára. Jó volt a hímzővászonra hímezni, de nagyon lassú, mert külön kellett le és fel öltögetni, mert ha áthúztam a fonalat, akkor a szövés miatt félrecsúsztak az xszemek. Ti is tapasztaltatok ilyet ? Esetleg vmi ötlet ?
Szia!
Én az Aidára is külön öltök le-fel a ráma/keret miatt, így ez nem tényező. Továbbra is a 27-es Linda vásznat tartom jó választásnak a HAED-hez. Viszont! A GK képhez nagyon rosszat választottam, (20ct Bellenea 1×1) így azt most kezdem elölről Aidán.
Köszönöm a választ ! Már nem is számítottam rá ! Olyan nagy itt a csönd ! Komolyan újrakezdted ? Te szegény ! Miért nem tetszett a 20-as Bellenea ? Pedig már én is szemeztem vele.... A többiek merre járnak ? Azt hittem itt megbeszélhetünk 1-2 technikai dolgot a Haeddel kapcsolatban.
Szeretnék tőletek tanácsot kérni ! Mi a tapasztalatotok, milyen vászonra a legjobb hímezni Haed-et 1 szállal ? Én eredetileg a skorpiósat 27-es krém színű Linda vászonra kezdtem. Mivel sok a fekete háttér a képen, így még az elején váltottam az aidára. Jó volt a hímzővászonra hímezni, de nagyon lassú, mert külön kellett le és fel öltögetni, mert ha áthúztam a fonalat, akkor a szövés miatt félrecsúsztak az xszemek. Ti is tapasztaltatok ilyet ? Esetleg vmi ötlet ?
Szia!
Én az Aidára is külön öltök le-fel a ráma/keret miatt, így ez nem tényező. Továbbra is a 27-es Linda vásznat tartom jó választásnak a HAED-hez. Viszont! A GK képhez nagyon rosszat választottam, (20ct Bellenea 1×1) így azt most kezdem elölről Aidán.
HAED-Fairy Sitting, Lugana 25, DMC 1×1, Start: 2007.12.27 Golden Kite- The Soul of the Rose, Bellana 20ct, Rosace 1×2, Start: 2009.05.20
Szeretnék tőletek tanácsot kérni ! Mi a tapasztalatotok, milyen vászonra a legjobb hímezni Haed-et 1 szállal ? Én eredetileg a skorpiósat 27-es krém színű Linda vászonra kezdtem. Mivel sok a fekete háttér a képen, így még az elején váltottam az aidára. Jó volt a hímzővászonra hímezni, de nagyon lassú, mert külön kellett le és fel öltögetni, mert ha áthúztam a fonalat, akkor a szövés miatt félrecsúsztak az xszemek. Ti is tapasztaltatok ilyet ? Esetleg vmi ötlet ? Magdi
Ha gondolod szívesen segítek a megrendelésben. Rendszeresen rendelek külföldről. ha gondolod megrendelem Neked és a vételárat és a banki költségeket (nem sok, tudok pay-pal fizetni), elutalhatod forintban a bankszámlámra.
A segítségeteket szeretném kérni, mivel úgy látom, ti elég nagy HAED-szakértők vagytok. Nagyon tetszik a hét fő bűn közül a Vágy: [link] Sajnos az angoltudásom eléggé megkopott már, így fogalmam sincs, hogyan lehetne megrendelni. Tudna ebben nekem valaki segíteni? Arról nem is álmodom, hogy esetleg valakinek meglenne ez a minta is... Köszönöm előre is. Adri. [link]
A teljesség igénye nélkül (még legalább 100 db nincs fent) böngészhettek a képtárban. Sok-sok munkával töltögettem, másolgattam a képeket, rengeteg rendszerezés, címbeirkálás, stb.. Priviben nagyon szívesen megadom az elérhetőséget. Ezek CSAK fotók. Mindhez megvan a mintám. amennyiben továbbadod majd a címet, kérlek, hogy megbízható emberkének add, mert az előző oldalamat is törölték, pedig ott is csak képek voltak és mégis. Csak azért írtam a fentieket is, hogy ennyi muka ne vesszen már kárba...
Hol nézzem a képeket? Nekem 2000 egynéhány mintám megvan, hátha akad közöttük olyan ,amit keresel... Rendelésben tudok segíteni, de előbb nézzünk szét itthon
delfike írta ...
Sziasztok!
Nekem is van pár álomképem az oldalról,de sajnos nem tudok rendelni. A blogomra tettem fel pár képet.esetleg ha van valaki aki ezek közül rendel szívesen beszállnék a költségekbe ha megosztani velem a mintát.
Nekem is van pár álomképem az oldalról,de sajnos nem tudok rendelni. A blogomra tettem fel pár képet.esetleg ha van valaki aki ezek közül rendel szívesen beszállnék a költségekbe ha megosztani velem a mintát.