Gondoltam egy nagyot, s akkor itt az új rr. Amolyan fűszernövényes freestyle lenne. Csak mert beleszerettem az üvegházas fűszernövényesbe. IS. De ha másnak más tetszett meg, innen nem fogjuk kiebrudalni.
Judit, akkor valószinű hogy hétfőn kapom meg vagy kedden,mivel 0% az esély arra hogy ha pénteken postáz,pénteken meg is kapom.Vagy az e-értesítés miatt tényleg kipostázzák? De majd figyelem a postást,most nem a megszokott van,nehogy begyűrje a ládába vagy valami. kismolly
kriszti: akkor keresd meg, mert most sokra lesz szükséged.
molly: kb szerdán lesz postázva a free meg a fűszeres egyben. Jó úgy??? hétfőre nem hiszem, hogy készen leszek ágiéval... szerdára már tuti, s akkor inkább egyben küldeném.
Sziasztok Nem rendeltem, mert nem tudom a címet, amiről rendeljek, mert nem a saját gépemen vagyok. De a zsuzsa címére elküldte. De hülye vagyok, a tiedre kellett volna. Na mindegy oda is elküldöm. [color]Zsuzsa [link] blog: [link]
Molly: latinka fűszerese neked lenne augusztus 31. (BOCSI) krisz kannása neked október 15. azzal nem csúszok, nyugi. s már készül közben ágié is, ezeket majd együtt küldöm. holnap próbálok frisselni, ma kaptam új gépet, s momentán töküres. szóval telepítem.
Sziasztok! A Hkhelga kendője nálam van, csak elfogyott az egyik fonalam, és rendelnem kell Juditéktól( ez a reklám helye), amit mindjárt meg is teszek. [color]Zsuzsa [link] blog: [link]