Krisz: semmi Evikusz Zsiráflány, Pipacs* Case-sensitive Ági, anikanyu Szokenetimi Kateee,Margó Pipacs* Evikusz, Krisz Zsiráflány semmi Ági semmi anikanyu semmi *kateee Case, Szokenetimi Margóm semmi
Elvileg az e hét végi postázás után már minden kendőn ott díszeleg a május. Néhány kendő még a júniussal és a júliussal is büszkélkedhet. Csajok, szerintem elég jól állunk, úgyhogy nem piszkálok senkit, aki netán le van maradva, vagy csúszik, arról biztos vagyok, hogy nem hanyagságból teszi. Tehát vegyünk még egy nagy lendületet, már csak néhány kis minta van hátra, és hazakerülnek a kendők. Remélem még karácsony előtt. Akinél van valami, az nyugodtan postázhat korábban, had pörögjön a végén is ez az rr.
Köszi hölgyek!:D:D:D
Mindenkinél passzol a lista?
[ Módosítva 2010 aug 09 h, 11:39 ] Krisztina [link]
De jól néz ki az augusztus is!!! Nálam ugyanúgy nincs semmi. Ha hozzám ér a Tiéd, akkor szupergyorsan fogom csinálni, hogy minél előbb vihesd az oviba! Anik
Sziasztok! Ma beharangoztam az óvónéninek milyen szép hónapsorolót fognak kapni... NAGYON VÁRJÁK!!! mert a nagycsoportosoknak tanulni kell a hónapokat és s zületési idejüket és nagy segítség lenne tudom Krisz most elfoglalt, nem is azért csak szeretném tudni hol jár most az én kendőm
én pedig mutogatok, evikusz kendőjét... közben a képen tűnt fel, hogy az egyik mag x-e el van csúszva... azt még megigazítom
Én bementem a boltba, és annyit mondtam, hogy 18-as, zöld aida-t keresek. Erre a pasi (pasi eladó volt), szóval ő elkezdtett dumálni, hogy ő csak kongrét tart, amit meg is mutatott ( 14-es sima, fehér aida volt) de nem oktattam ki, inkább kijöttem.... De legalább felvidított ebben a rossz időben Egyszer meg egy másik boltban mondtam, hogy RR-hez kell az anyag, és megkérdezték, hogy az a ritmikus sportgimnasztika????? Igen, leterítem otthon a földre az anyagot, és azon sportgimnasztikázom!!!!!! Anik
ezt én sem értem... az én tudatomban az aida és a kongré ugyanaz.... egyébként igen sok minta hímzővászonra készül... de ha belső kulisszatitkokra vagy kiváncsi Macsi tud mesélni )) egyébként naná, hogy a reklámokból van bevétele a lapnak... legalábbis zömmel de ez mindennél így van... még a gyújtósnak használatos napilapoknál is....
Má' megint a posta...... Nem kell a tértivevény, a lényeg, hogy odaérjen.
Tegnap voltam egy tök jó kézimunkaboltban. Felvilágosítottak, hogy a KM osztrák tulajdonú lap, és az Aida-t pénzért reklámozza, azért arra adja meg a mintákat, nem kongréra....?????? MI VAN????????
Ani! megkaptam van egy postásgond nem nagy, de mondom... szükséged van a tértivevényre??? mert az elveszett a levélről, de a postáskönyvebn aláírtam... azt mondta a postás ha kell akkor írnak egy póttértivevényt... mert én azt mondtam hogy nem valószínű, hiszen nem hivatalos ügy miatt kell leiktatni de azért megkérdeztelek
Evikusz! Ma kivarrtam a júliust a kendődön, csak történt egy kis baleset... A lányom összefogdosta maszatos kézzel egy kicsit az anyagot. De nyugi Évi, mert egyrészt tényleg nem nagyon, másrészt, pont nem a hímzéseket, hanem az anyag szélét, amit valószínűleg le fogsz vágni. Ne haragudj, szoktam vigyázni, csak egy percre raktam le.... sajnálom... Kimosnám én, de szerintem vízre illanó a filc, amivel jelölve van az anyag, így nem merem. Olyan hülyén érzem magam....
Pedig el akartam újságolni, hogy lehet hogy sikerült megfertőznöm az egyik szomszédasszonyt. Pont raktam be a magazint a kosaramba az "Osan"-ba, mikor rámköszönt, és megnézte milyen magazint veszek.(azt hitte hogy kertészkedős:) Mondom: hímzős!!!! Rögtön elkezdett érdeklődni, hogy mi-hogy-merre,, vannak-e benne minták, stb.. majd lejön hozzám megnézni pár művem. tökre örültem
Biztos vagyok benne, hogy van a Postának egy csomó kedves-rendes-szorgos alkalmazottja is, DE: a legszemetebb-leglustább-legflegmább-legbelesz.rósabbak Csepelen dolgoznak. Legalábbis én ezt tapasztalom! Pár hónapja az egyik elkezdett "halkan" anyázni, mert olyat kértem, amiért fel kellett állnia a székről. De én meghallottam, hogy káromkodik, miközben kotort a szekrényben... Annyira undorító volt!!!! Elnézést már, hogy merek kérni valamit!!!
nagyon feldühítettek ma, még a fejem is megfájdult!
Hu Anik nem irigyellek... Akkor most megtudtam a falusi élet újabb előnyét!!! Nekem ha jön valami semmit nem viszek... sem értesítő, sem személyi... van hogy anyut küldöm neki is idaadják minden papír nélkül pedig tudják hhogy nem együtt lakunk ... volt hogy még nem is tudtam az értesítőről mert otthon nem jártam, valami miatt előbb a postára mentem és a másik ablakon kiszóltak hogy oda is menjek mert csomag van... igaz ilyenkor helyszínen fel kell bontani hogy megcsodálják a szépségeket... mikor feladom is ott ragasztom le
MegSZEREZTEM a postától Evikusz kendőjét!!!! Ezt a herce-hurcát...... Most nem mondom végig, de majdnem agyvérzést kaptam ma a posta miatt!
Petra és GYerköcők! A nevem megváltozott, Bodnár Anikó-ra címezzetek, légyszi!!! (A bankkártyám a lánykori nevemen van, és nem szoktak belekötni,viszont most nem akarták ideadni a csomit, mert Bodnár Sándorné névre szólt. Megkérdezte a nő, hogy kicsodám az nekem??? Anyám...... , Még jó hogy eljött velem a férjem, ő vette át, nekem nem adták ide.... Azt mondta a nő, hogy hordjam magammal az anyakönyvi kivonatomat.Persze... ja, és csak megsúgom: ez már csak hab volt a tortán, mert ma délelőtt is megjártam a postát, kezembe az értesítővel, de nem volt ott a csomag... ! ) Anik
Sziasztok! Ági! Nagy bajban vagyok a kendőddel. Kihímeztem az augusztust és mikor a hónapnevet hímeztem volna akkor láttam, hogy az én 2767-es fonalam színe nem stimmel a többiekéhez. Kétféle szín szerepel a kendődőn, de ahogy odatartom a fonalamat elüt mindkettőtől. Bepótólod majd nekem v. hímezzem így is? Esetleg tudok venni egy másik üzletben egy új fonalat, mert lehet én írtam el bonbinázáskor. Nem tom már...
Sziasztok! Én még csak most lettem kész a májusi rózsával, bocsi... egy kicsit most csúszok. A héten továbbküldöm Zsiráflány-Petrának, ha mehet. Valószínű a következővel is csúszni fogok, úgy érzem, hogy az augusztusit meg a szeptemberit kb. egyszerre fogom küldeni. De ezt majd lebizniszelem Petrával Hihetetlen, hogy mennyire nincs időm semmire, mióta nem itthon lógatom a lábamat. És még nyár elején bevállaltam 35 oviszsákot szeptemberre, merthogy én olyan marhára ráérek... Mindegy, ez nem panaszkodás, inkább magyarázkodás, azt meg nem szoktam, úgyhogy be is fejeztem Timi, küldheted nyugodtan, nagyon jól tudom tárolni a kendőket de a fentiek miatt azt se bánom, ha majd együtt küldöd a következővel, akkor te is megspórolsz egy postát... További kellemes nyaralást mindenkinek! Zsuzsa
Sziasztok! Nálam 3 kendő van, de nem tom most megnézni, hogy melyikek. Pipacs! Ha nem gond, akkor én most a júliusit fejeztem be, mert a meggyekhez eltűntek a fonalaim, de kihímeztem egyet a kendők közül, hogy ne maradjak le. A héten szeretném még postázni, ha tudod fogadni.
Nekem csak egy félkész (na jó, egyharmad) szamurájom van, és még kép sincs róla. Nem mondod, hogy feltalálta valaki az időgépet, és te már láttad készen a munkámat??:D Egyébként viccet félretéve, biztos nem az én hímzésemet láttad, nekem mind itthon van.... Krisztina [link]