Szeretnék indítani egy mini RR-t. Magamon kívül még négy olyan embert keresek, aki szeretne a konyhájába egy csodaszép teafiltertartót készíteni, melynek mintája megtalálható a Keresztszemes Magazin 2007. januári számában.
Sziasztok!!!! Margó ma feladtam Rita kendőjét, végre eljutottam a postára. Megérkezett az én kendőm is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a munkáját nagyon szép lett. További sok szép munkát kívánok mindenkinek a továbbiakban is. Üdv Barbi Barbi
Sziasztok!!! Én türelmesen várok mert tudom ez a jó idő mindenkit kicsábít. Majd kész lesztek vele, egyébként a kezdési időhöz és az átadási időkhöz képest még mindig nagyon jól állunk. Nekem már csak a jobb oldali levelek hiányoznak és mind a két oldali levelek tűző öltések de ez már két hete így áll. De reményeim szerint pénteken postázom nem húzom tovább az időt. Kellemes időt mindenkinek. Barbi Barbi
Ma átvettem Ritától Erzsi teljesen kész kendőjét, szép lett. Remélem ma át tudom neki adni és gondolom, meg is mutatja. Barbi türelmedet kell kérnünk, mert Erzsi még dolgozik a tiéden és mint mondtam nekem is van még rajta néhány öltésem. Te hogy állsz, rég jelentkeztél?
Köszi a kendőt, megérkezett. Holnap viszem a Gyöngyinek. Nagyon szépen varrtál, köszi a közreműködésedet mindannyiunk nevében. Remélem hamarosan Te is megkapod a kendődet, az Erzsi még dolgozik rajta.
Sziasztok!!! Margó ma feladtam a kendőt, és a Rita kendője is megérkezett, most ment el a postás. Holnap teszek fel képet a gyógyteáról. Szép napot mindenkinek, nálunk hét ágra süt a napocska, ezért a teraszon fogok most már a hintaágyon varrni. millió X szemet mindenkinek. Barbi
Barbi rég hallottam rólad, nem jeleztél, hogy állsz a Gyöngyi kendőjével. Én ma hoztam el a Ritától a kendődet a vörös teás mintával és ma holnap átadom az Erzsinek. Azután nekem lesz rajta még egy-két öltésem és készen van a tiéd. KB két hét. Küldök neked fotót. Valószínű holnap küldöm Neked a Rita kendőjét és a fekete teát hímzed rá. Üdv Margó
Sziasztok! Megszületett a negyedik minta is!!!! Már csak 1 van! Megpróbálom felrakni a képet (a képminőséget ne nézzétek, csak a telefonommal csináltam). Ez a Rita kendője. Margó! Mindjárt odaadom. Erzsi
Én türelmes vagyok csak az oldalam lyukas. Örülök hogy tetszik a gobi. Az oregánó majdnem kész csak tűzőöltés hiányzik utána varrom az üvegházat, meg közben egy megiterános gobit, majd mutizom.
Köszönöm a csomagot megérkezett épségben. Benne a szép gobelin alap, ami nagyon tetszik és még egyszer köszi. Nem is tudom mivel érdemeltem ki. Majd igyekszem minél előbb kivarrni és ígérem megmutatom. Nagyon szépen varrtál a kendőkre, remélem majd a tiéd is tetszeni fog, de az még mindig Ritánál van. Majd jelzek róla, vagy küldök fényképet.Addig is türelem varrjál szépeket, készülj a fűszeresre.
Én holnap délután fogom Neked postára tenni a Gyöngyi kendőjét.
Sziasztok! Csak kicsit tűntem el, rengeteg munkám összejött, nagyon sokat dolgoztam, és néha éjszaka hímeztem is, de ma már kész lesz a Gyöngyi kendője, és odaadom holnap a Margónak.
Barbi! Látom, az enyém gyönyörű lett, természetesen örülök a külön jelnek, eszembe sem jutna kibontani. Nagyon köszönöm!!!
Margó! Ha holnapig nem kellenek a tűk, odaadom a kendővel együtt. Én is megyek jövő kedden tornázni (mint a Barbi), nincs kedved jönni? Mátyásföldön lesz, a Corvin Dominiban, és ingyenes, és alakformáló.
Na megyek tovább hímezni. Szép hétvégét mindenkinek!
Barbi én még a Te kendődet nem varrtam készre csak elkezdtem és úgy adtam át Ritának,- tehát előbb majd a Rita munkájáról kapsz fotót- majd ha visszakapom és készre hímzem akkor lefotózom, de előtte még Erzsinek is kellene rá varrni. Úgyhogy inkább arra készülj, hogy most egy kicsit lelassul a folyamat, de majd tájékoztatlak, hol tart a kendőd. Erzsi biztos nem haragszik majd a kis jelért, de remélem azért Ő is olvas néha és akkor megnyugtat Ő is.
Egyébként az Erzsitől várom a Gyöngyi kendőjét, azon van még egy kevéske munkám a gyümölcsteán és utána postázok Neked. Remélem ez a jövő hét vége felé bekövetkezik.
Sziasztok!!! Itt van Erzsi kendője, és ilyen rajta a gyümölcs tea. Remélem tetszik majd neki. Margó készítetél képet az arrol amit te hímeztél az én kendőmre? Ha igen létci létci mutizd meg nekem. Olyan kíváncsi vagyok már rá, meg élőben is ha teljesen készre lesz varrva az egész, hogy milyen lesz. Erzsi a te kendődbe is oda varrtam a "védjegyemet" remélem nem baj, ha nem tetszik akkor ki tudod bontani. De veled nem beszéltem meg ezt csak Margóval.
Sziasztok!!! Úgy látom margó csak mi ketten írunk itt a csapatból. Tegnap kész lettem és fel is adtam a kendőket. Hétfőn vagy kedden szerintem megkapod. Csak már tegnap este nem volt erőm írni. Délután a fonalszekrényért voltam utánna este meg tornén. A héten újra elkezdtem tornára járni majd két év kihagyás után majd meghalok az izomláztól de szerintem a jövő héten már az is elmúlik. Barbi. A délután folyamán teszek fel képet a hímzésről ha a technika engedi, az istennek nem akar lekicsinyűlni a kép. Barbi
Sziasztok meg kell törni ezt a csendet, bár már megszoktam. Mégis egy kis helyzetjelentést adok a dolgok állásáról.
Tegnap Gyöngyitől elhoztam a Rita kendőjét, nagyon szép lett. Elkezdtem rajta a gyógynövényes teát. Rita dolgozik a Barbién, Erzsi dolgozik a Gyöngyién talán hamarosan kész is lesz. Barbi azt ígérte postáz a héten két kendőt is az enyémet és az Erzsiét, de nem érkezett semmi.
Azért nem adtam fel a kendődet mert az Erzsiéből már nem sok van és azzal eggyüt küldöm. Bocsi hogy nem szóltam. Valószínüleg csütőrtök reggelre kész leszek és akkor küldöm. Barbi Barbi
Nagyon szép lett a gyümölcstea köszönöm szépen. Köszönd meg létszives ha találkozol Gyöngyivel a nevemben. És neked is köszönöm a fényképet és hogy hímzel a kendőmre. Barbi